Behandelingen

Impressions

€ 60,- / 60 min.

Ervaar in 60 minuten wat Cenzaa u te bieden heeft.
U ondergaat bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij uw zintuigen aangenaam verrast worden.
Een behandeling afgestemd op uw huid en huidwensen.

Epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip – welkomsritueel – oppervlaktereiniging – huidanalyse – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – balance sensage (massage) – masker – afsluiting met complete dagverzorging en productadvies – tea ritual.

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system.

Moments

€ 90,- / 90 min.

Epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip –welkomsritueel – dubbele oppervlaktereiniging – huidanalyse –  dieptereiniging – spicy skin shock masker – onzuiverheden verwijderen – masker – 3 massages: hoofdhuid- oormassage, balance sensage, arm- decolletémassage  – afsluiting met complete dagverzorging en productadvies – tea ritual.

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling die speciaal op uw huidconditie en huidwens is afgestemd. De ideale balans tussen Cleansing en Well-being met het revolutionaire PCN2® system.

Say goodbye to.. wrinkles!

€ 75,00 / 60 min.

Deze nieuwe resultaat gerichte Cenzaa behandeling is de bron van huidverjonging! Vertoont je huid fijne lijntjes, rimpeltjes, (pigment)vlekjes of kan het wel een boost gebruiken? Met de Say Goodbye To Wrinkles behandeling, door middel van fruitzuren en bindweefselmassage zie je prachtige huidverbetering met een stralend resultaat!

Oppervlaktereiniging – huidanalyse – dieptereiniging – shock therapy door middel van een ampul – bindweefselmassage* – peel program** – shock therapy   – afsluiting met complete dagverzorging en productadvies – tea ritual
Voor een nóg mooier resultaat is het advies bij deze behandeling een Botuline Beauty masker voor een Botox-effect (meerprijs € 15,00). Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben.

* Bindweefselmassage is dé oplossing om de huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa Bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de stevigheid in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne en diepe lijntjes.

** Het unieke 360 SKINCODE Peel Program zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen, het maakt de huid gladder, gezonder en steviger en heeft een verjongend effect.

Voor een optimaal resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen aanbevolen (€ 450,-)
Voorafgaand aan deze behandeling/kuur is het noodzakelijk om 2 weken van te voren een intake in te plannen. Zonder deze intake kan er NIET gestart worden met deze behandeling/kuur. Tevens is het van belang om de huid voor te bereiden met de skin peel 5% of 10%*. Deze krijg je na je intake als je besluit door te willen zetten met de kuur.

* Bij het boeken van de Say Goodbye to Wrinkles kuur krijgt u gratis de skin peel 5% of 10% en een gratis SPF 50 100 ml. Sunshield cadeau.

Cenzaa Young

€ 47,50 / 45 min.
 

Deze reinigende behandeling is geschikt voor de jonge (onzuivere) huid t/m 18 jaar.
Oppervlaktereiniging – huidanalyse – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – masker – afsluiting met dagverzorging en productadvies.

Cenzaa clearifying

€ 55,- / 60 min.
 

Een doeltreffende behandeling die zich richt op huidproblemen zoals o.a. acne, puistjes en littekens! Deze Therapy is een samenspel tussen de expert en u. Het behandelplan werkt volgens onze Inside & Outside filosofie en bevat een aantal stappen; voedingstips, een reinigende fase om de afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen, acne behandeling en thuisverzorging.

Specialist in acne-behandelingen

Declaraties in te dienen bij uw verzekering!
Check uw polis

Anbos geregistreerd

Betrouwbare en deskundige specialisten

Contact 

Heb je vragen of wil je een afspraak maken?

Adres

J.J. Slauerhoffstraat 8
5103 PN Dongen

Telefoon

06-46083787

Volg “Mei”