PimpsandPearls

Sierraden

Handgemaakte sieraden speciaal ontworpen voor jou!
Bedels, ringen, oorbellen, kettingen en armbanden: Made in Holland zijn te verkrijgen “Bij MEI”. Ontworpen door een creatief team dat met passie dit product tot leven brengt!

 

 

Een collectie met edelstenen als basis

PimpsandPearls is uit liefde voor de natuur geboren en heeft de natuur dan ook als grote inspiratiebron. Edelstenen vormen de basis van onze sieraden. Uniek te combineren door hoogwaardig kwaliteitsleer en edelstaal. Dit zorgt ervoor dat iedere moderne vrouw eindeloos een eigen stijl kan creëren.

 

Leer, hout, schelpen, bone en hars als exclusieve accessoires

Door de natuurlijke materialen is ieder sieraad uniek en bijzonder. Door de combinatie met diverse natuurlijke en duurzame materialen ontstaan exclusieve creaties. Hout, leer, schelpen, bone en hars worden verwerkt in deze bedels, armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.

 

Collecties voor de zelfbewuste vrouw

Deze ontwerpen zijn zowel voor de jonge als eigentijdse zelfbewuste vrouw. Van eenvoudige collecties zoals bijvoorbeeld de Simplicity collectie tot de meer uitgewerkte collecties zoals de Premium en de Saya Mala collectie. Uniek te combineren met hoogwaardig kwaliteitsleer en edelstaal.

Volg “mei”